Boligadvokat i Viborg

Som boligadvokat i Viborg har vi mange års erfaring med salg og køb af boliger, herunder ejerlejligheder, parcelhuse, andelslejligheder, sommerhuse, projektbyggeri samt byggegrunde.

Hos LexJuris hjælper vi dig sikkert igennem dit boligkøb, når du skal købe bolig. Vi tilbyder juridisk rådgivning, der er til at forstå. Når du vælger os som boligadvokat i Viborg, kan du med ro i maven skrive under på købsaftalen.

Vi varetager dine interesser og sikrer dig uafhængig rådgivning under hele processen. Du er garanteret, at det er en erfaren boligadvokat, der giver dig professionel rådgivning – det lader vi nemlig ikke andre om.

Komplet boligrådgivning

Du gør klogt i at få en dygtig boligadvokat til at se handlen grundigt igennem, når du lige har købt hus, lejlighed eller anden form for ejendom. Som boligadvokat i Viborg kan vi hjælpe med at spotte problemer, fejl eller små detaljer, som ikke er, som du bør forvente.

Ofte kan det føre til små justeringer, der stiller dig bedre i forskellige situationer. Du kan på den måde flytte ind i din nye bolig velvidende, at du er optimalt stillet og at alt information om din nye bopæl har været tilgængeligt for dig, og er blevet vurderet med et reelt kritisk blik.

Hos LexJuris har vi mange års erfaring som boligadvokat. Og vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig, når du søger en boligadvokat i Viborg.

Hvorfor bruge en boligadvokat Viborg?

Hvis du skal købe en ny bolig eller sælge den nuværende, er det i langt de fleste tilfælde en god idé at kontakte en boligadvokat, der kan hjælpe dig med at gennemgå og kontrollere købsaftalen og handlens øvrige dokumenter.

Inden du underskriver en købsaftale, skal du sikre dig, at der er indsat et gyldigt advokatforbehold i aftalen. Når du har underskrevet købsaftalen med et advokatforbehold, har du de bedste muligheder for at optimere dit forløb. Og hvis det viser sig nødvendigt, kan vi som boligadvokat hjælpe dig ud af handlen igen.

Hos LexJuris har vi i mange år hjulpet kunder med at sælge og købe boliger i og omkring Viborg, og vi har derfor et meget stort lokalkendskab. Vi kan hjælpe dig, uanset om du er køber eller sælger, og uanset om du skal købe eller sælge villa, parcelhus, sommerhus, ejerlejlighed, andelsbolig, landbrugsejendom, lystejendom, nedlagt landbrug eller en byggegrund.

Vores ydelser

Hvis du vil være sikker på, at handlen ikke indeholder betingelser, der kan trække handlen i en negativ retning, bør du bruge en boligadvokat.

Vores boligadvokater følger handlen til dørs og hjælper dig med gennemgang af købsaftalen og alle handlens dokumenter og juridiske forhold. Vi varetager også handlen med sælger/ejendomsmægleren.

Vores ydelser omfatter blandt andet:

  • Gennemgang af hushandlen
  • Godkendelse af hushandlen
  • Udarbejdelse af skøde
  • Tinglysning
  • Frigivelse af købesum
  • Udarbejdelse eller gennemgang af refusionsopgørelse
  • Rådgivning omkring finansiering
  • Og meget mere

Derudover kan vi hjælpe med den rådgivning, som hushandlen kan have for jeres personlige forhold. Dette kan for eksempel dreje sig om særeje, ægtepagt og testamente.

Få en god og tryg oplevelse hos LexJuris boligadvokat Viborg

Hos LexJuris har vi fuldt fokus på at stille dig så godt som muligt på alle tænkelige måder. Det betyder, at vi naturligvis ønsker at levere en hel optimal juridisk indsats, men omvendt ønsker vi ikke, at prisen til os bliver højere end den behøver.

Vi er din rådgiver overfor sælger og mægler, og vi varetager derfor kun dine interesser. Vi sørger for at sikre dine interesser i dit boligkøb, og vi rådgiver i et sprog, der er til at forstå om hele købsprocessen.

Dit køb af bolig har stor økonomisk betydning med konsekvenser mange år frem i tiden. Det er derfor vigtigt, at du får rådgivning fra en specialiseret boligadvokat.

Kontakt os får juridisk rådgivning omkring køb og salg af hus i Viborg

Uanset hvor i eller omkring Viborg du skal sælge eller købe bolig, vil vi gerne hjælpe dig trygt videre med bolighandlen. Har du spørgsmål til vores ydelser eller ønsker en uforpligtende samtale om køb eller salg af bolig, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 71 22 eller sende en mail til info@lexjuris.dk. Vi står altid klar til at hjælpe dig som din boligadvokat i Viborg og omegn.

KøberrådgivningEnfamiliehus/Sommerhus/Lejl.

5.800,-
Køberrådgivning
Grund 3.500,-
SelvsalgEnfamiliehus/Sommerhus/Lejl.8.600,-
Overdragelses-
erklæring samt tinglysning i forbindelse med skilsmisse/samlivsophør
Enfamiliehus/Sommerhus/Lejl.4.500,-
FamilieoverdragelseEnfamiliehus/Sommerhus/Lejl.5.500,-